Fiskehuset Bella på Frederikssundsvej i Brøndshøj

Den første fiskeforretning

Fiskehuset Bella på Frederikssundsvej i Brønshøj

Eventyret om Havfruen Fisk startede for mange år siden. Allerede som helt ung var Rune Olsen en entreprenant herre med interesse for fisk.

Rune var blot 18 år, da han købte sin første fiskeforretning, Fiskehuset Bella på Frederikssundsvej. En fin lille butik, hvor der fra starten var mange faste kunder.

Brønshøj var dengang en lille landsby i udkanten af København. For at ryste butikkerne i lokalområdet sammen og selvfølgelig give mersalg blev Rune initiativtager til Brønshøjs Høstmarked, som viste sig at blive en stor succes. Fiskehuset Bella blev også sponsor for Brønshøj Boldklub, og spillede dermed en stor rolle i lokalsamfundet, i den pulserende butiksliv og den kulturelle udvikling i byen.

Det gik så godt i butikken i Brønshøj, at Rune kunne se flere muligheder for fisk til danskerne. Han købte fiskeforretningen i Hvidovre Stationscenter, så også kunderne i Hvidovre og omegn kunne nyde godt af hans ekspertise og gode udvalg af fisk.

Der var fart over feltet, og danskerne var vilde med at købe frisk fisk. I sommerperioden var der tre faste damer til at pille rejer. Fiskehuset blev fast leverandør af håndpillede rejer til Tivoli.