Fremtidens fiskehandler er en delikat oplevelse
Modernisering af Havfruen Fisk
Fremtidens fiskehandler er en delikat oplevelse
Efter nogle års succes i Lyngby Storcenter besluttede Rune sig for at modernisere fiskebutikken. Køb af fisk var blevet en oplevelse, et delikat indkøb og for mange var rådgivningen og inspiration til aftensmaden vigtigere end blot at bestille fisk direkte fra kølemontren. Derfor skulle Havfruen Fisk ombygges til en moderne fiskebutik med inspiration hentet fra de store fiskeauktioner og butikker i verden.
Byggeprojektet var ikke blot en modernisering af udstyr og indretning. I den nye butik skulle kunderne nemmere kunne vurdere kvalitet, og der skulle være plads til den nytænkning, som Rune allerede var kendt for. Det betød, at alt undtagen personalet, blev udskiftet.
Da butikken igen åbnede for kunder og gæster, var det et imponerende syn, der mødte dem; lækker butik med fokus på en hyggelig og god atmosfære samt en delikat og lækker præsentation af fisk til middagsretterne.
Fiskehandlen blev pludselig er et sted, hvor man ikke ”bare” langede fisk over disken i avispapir, men i stedet søgte og modtog en kundeoplevelse i særklasse.
Moderniseringen af Havfruen var startskuddet til en fiskebutik med fokus på ordentlig rådgivning, og et sted, hvor man kunne få serveret frisk tilberedt fisk eller hente alternativer til dybfrosne færdigretter. De færdigretter, man kunne købe i Havfruen Fisk, bestod af friske råvarer. Det blev hurtigt populært at tage en fiskeret med hjem, som man selv kunne færdiggøre. Et eksempel var en frisk fisk på et leje af grønsager med velsmagende sauce, lige til at hælde over. Efter 20-30 minutter i ovnen var retten parat til servering.
Rune åbnede fredag den 10. maj 1991 sin moderne fiskeforretning efter tre uger med håndværkere. Han og personalet var klar til at servicere alle de danskere, der i den periode var stærkt optaget af sundhed og velsmagende mad som fx fisk.