Fisk engros fra Havfruen fisk

frisk fisk hver morgen til kunderne

Fisk engros fra Havfruen fisk

Havfruen Fisk er fisk engros til det professionelle marked. Vi ligger på Københavns fisketorv, hvor vi handler med alt i frisk fisk, skaldyr og røgvarer.

Vi er specialister i at levere frisk fisk til fiskehandlere og supermarkeder. Rune Olsen er tidligere indehaver af fiskebutikken i Lyngby Storcenter og kender derfor markedet, priserne og ikke mindst kvaliteten af god fisk, når han ser den.

Rune udvælger omhyggeligt fiskene hver dag med øje på kvalitet og pris. Hans mange års erfaring gør det muligt at spotte de bedste køb af fisk engros til gavn for din butik.

Når du køber fisk engros, skal kvaliteten være i orden. Fiskene bliver solgt videre til dine forventningsfulde kunder, som fortjener lækre fisk til deres middagsretter. Hos Havfruen Fisk køber du større partier af frisk fisk, som vi kvalitetstjekker, inden du modtager din ordre. Det er din sikkerhed og vores mission.

Frisk fisk til fiskehandlere og supermarkeder

I dag behøver en fiskehandler ikke være oppe hele natten for at hente fisk fra fisketorvet og de forskellige fiskeauktioner. Det sørger vi for, så du er veludhvilet til en dag med dine kunder.

Hver nat får vi bragt de friske fisk ind direkte fra de store fiskeauktioner i Danmark. Vi udvælger nøje dine fisk ud fra din bestilling og pakker dem forsvarligt i vores kølebiler, så de kan blive leveret til din butik om morgen.

Hos Havfruen Fisk får du fisk engros, en hurtig levering og en god service. Vi ved, at præcis levering og punktlighed betyder noget for dig. Når du åbner din butik om morgenen, vil du have disken fyldt med friske fisk i høj kvalitet.

Vil du handle fisk engros med Havfruen – kontakt

fersk_laks